Over VisaHollanda

VisaHollanda helpt u bij een visum voor kort verblijf


Een visum voor kort verblijf (ook wel toeristenvisum of c-visum) aanvragen en bezwaar maken tegen een afwijzing kan lastig zijn. VisaHollanda helpt u bij het regelen van een toeristenvisum voor uw partner, familie of vrienden. Met VisaHollanda heeft u de grootste kans op een succesvolle aanvraag, bezwaar of beroep. Neem daarom snel contact op met VisaHollanda.

Hulp bij visumaanvraag
Door jarenlange ervaring bij de Immigratie- en naturalisatiedienst (IND) en expertise op het gebied van de visumregels en het vreemdelingenrecht, is VisaHollanda in staat u te begeleiden om succesvol een visumaanvraag te doen. Elk jaar worden er duizenden visa geweigerd door de Nederlandse vertegenwoordiging over de hele wereld. Door persoonlijke begeleiding van VisaHollanda bent u, als referent, maar ook degene die naar Nederland wil komen optimaal voorbereid voor de aanvraag van een visum. Een goede voorbereidde aanvraag zorgt ervoor dat de kans groot is meteen een visum te krijgen. Dan hoeft u geen bezwaar meer te maken.

Hulp bij bezwaar tegen afwijzing
Visumaanvragen worden vaak afgewezen door de ambassade in het land van herkomst zoals bijvoorbeeld Marokko (Rabat), Turkije (Instanbul) of Pakistan (Islamabad) maar ook in andere visumplichtige landen. VisaHollanda helpt u succesvol bezwaar te maken tegen een afwijzing door juridisch expertise op gebied van algemeen bestuursrecht en de geldende visumregels en jurisprudentie.

Hulp bij beroep tegen afwijzing van bezwaar
Bezwaar wordt ook van ongegrond verklaard door de Visadienst in Rijswijk. VisaHollanda helpt daarom ook bij het instellen van beroep tegen het beslissing van de Visadienst van de Immigratie- en naturalisatiedienst (IND).