De Visumspecialist

De Visumspecialist

Sinds 2007 heb ik bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) duizenden mensen geholpen met hun hulpvragen over vreemdelingenrecht en de visumregels. Vaak adviseerde ik vreemdelingenadvocaten. In mijn laatste functie heb ik als juridisch medewerker bij de Visadienst in Rijswijk beslist op bezwaarschriften met betrekking tot visa kort verblijf. Hierdoor heb ik mijn expertise van binnenuit kunnen opbouwen. Daarin verschil ik van vreemdelingenadvocaten. Doorgaans hebben deze advocaten geen tot zeer weinig ervaring met visa kort verblijf en hun juridisch advies is daardoor algemeen en niet specialistisch. Daarom kan ik met trots zeggen dat ik visumspecialist ben.

Mijn ervaring is dat het gros van de visumaanvragen die worden afgewezen niet afgewezen hoeven te worden. Het gebrek aan kennis van de regels en procedures maakt dat aanvragers fouten maken. Maar ook de ambassades maken geregeld juridische fouten. Deze fouten vertalen zich in onnodige afwijzingen.

Ik ben ervan overtuigd dat als ik u begeleid met de aanvraag, het bezwaar tegen de afwijzing of het beroep tegen de weigering van de IND,uw buitenlandse partner, familie of vrienden de grootste kans maken op een toewijzing van een visum voor Nederland.

Hierdoor ontstond het idee voor VisaHollanda. Ik heb de kennis en ervaring van binnenuit opgedaan. Ik wil graag al mijn kennis en ervaring met u delen door u te begeleiden bij de visumaanvraag, het bezwaar en het eventuele beroep.

Neem vrijblijvend contact op met de Visumspecialist

Als u informatie wilt over een visumaanvraag, een bezwaar of beroep kunt u contact met mij opnemen. Ik kan u dan gratis en vrijblijvend te woord staan. Als u hulp nodig hebt sta ik voor u klaar om het werk uit handen te nemen.